Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:44:36 GMT

بررسی و پرداخت خسارت درمان فرهنگیان در کمتر از 2 هفته

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۲۷۸۳

مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ با بیان اینکه مهمترین اقدام ما برای ارائه بهتر خدمات به بیمه‌‎شدگان آموزش‌وپرورش، استفاده از برچسب هولوگرام بود که در مدت زمان کوتاهی طراحی و چاپ شد و در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفت گفت: ولی در حال حاضر نرم افزار استعلام، قابلیت جایگزینی با هلوگرام را دارد. در حال حاضر نیز بررسی و پرداخت هزینه در تمام شعب کمتر از دو هفته انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مرتضی ادیانی با بیان اینکه قرارداد آتیه سازان با آموزش و پرورش در خرداد ماه 1393 منعقد شد اظهار کرد: در آن زمان به علت شرایط خاصی که این قرارداد پیدا کرده بود، شرکت‌های بیمه تجاری به علت بدهی بابت حق بیمه سنوات قبل، حاضر به ادامه همکاری نشده بودند و حتی هزینه‌های ماه‌های آخر قرارداد پرداخت نشده بود. در چنین شرایطی و با توجه به قول مساعد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وزیر وقت ‌آموزش و پرورش برای همکاری و برنده شدن نرخ حق بیمه ماهانه اعلام شده از سوی آتیه‌سازان‌حافظ، قرارداد بیمه مکمل درمان شاغلان فرهنگی در بازه زمانی کوتاهی به این شرکت انتقال یافت.

وی درباره چالش‌های اجـرای قـرارداد آمـوزش ‌و پرورش گفت: جابجایی قراردادهای بزرگ شرایطی خاص و نیاز به مهیا کردن زیرساخت‌های لازم دارد. ما در ابتدای قرارداد با چالش تعداد مراکز درمانی، نحوه ارائه خدمت و پرداخت خسارت‌های غیرمستقیم مواجه بودیم. با تلاش بی‌وقفه همکاران شرکت و همراهی بیمه‌گزار، شرکت آتیه‌سازان حافظ به سرعت توانست همه شرایط لازم برای اجرای این قرارداد را فراهم کند. به طور مثال در ابتدای قرارداد ما حدود 313 مرکز طرف قرارداد داشتیم که اکثرا مراکز بیمارستانی بودند اما در یک بازه زمانی کوتاه این تعداد به حدود 9هزار مرکز رسید و از طرفی در کوتاه‌ترین زمان با الصاق برچسب هولوگرام بر روی دفترچه‌های بیمه‌شدگان امکان دریافت خدمات در مراکز درمانی مهیا و پرداخت هزینه‌های درمانی به سرعت و مستقیم به حساب بیمه‌شده اصلی واریز شد.

مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ درخصوص روش کارمزدی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در قـراردادهـای کـارمـزدی شـرکت‌های بیمه‌گر مانند شرکت آتیه‌سازان‌حافظ فقط عملیات اجرایی قرارداد را انجام می‌دهند و در ازای آن کارمزد دریافت می‌کنند و بیمه‌گزار با توجه به اینکه منابع درمانی در اختیار خودشان است تمام هزینه‌های بیمه‌شدگان را رأساً پرداخت می‌کند. در آبان سال1393مبنای ارزش‌گذاری خدمات درمانی تغییر پیدا کرد و این تغییر منجر به رشد قابل توجه تعرفه‌ها شد.در این شرایط وزارت آموزش‌وپرورش با بررسی و کار کارشناسی در راستای جلوگیری از رشد حق بیمه ماهانه و پرداخت از جیب بیمه‌شدگان تصمیم به اجرای قرارداد به روش کارمزدی گرفت و قرارداد فی مابین به شکل کارمزدی تمدید شد. قرارداد تا پایان اردیبهشت 94به صورت سرانه و از ابتدای خرداد 94 به صورت کارمزدی(حق‌العمل‌کاری) با مدت 18 ماه ادامه یافت.

ادیانی ادامه داد: با توجه به شرایط بوجود آمده مهمترین دغدغه ما در این روش برای شرکت و برای بیمه‌شدگان، تامین منابع صندوق و همچنین مانده بدهی قرارداد قبلی بود و با توجه به اینکه منابع در اختیار وزارت آموزش‌‎وپرورش بود زمان پرداخت خسارت به بیمه‌شدگان و عمق تعهدات را تحت تاثیر قرار داد که این موضوع متاسفانه سبب نارضایتی برخی از بیمه‌شدگان آموزش‌وپرورش شده است. اما علیرغم این دغدغه‌ها در ارائه خدمات توسط شرکت کوتاهی صورت نگرفت. این قرارداد نیز به پایان رسید و نظرسنجی میدانی توسط ادارات کل آموزش‌وپرروش استان‌ها مبنی بر رضایتمندی بیمه‌شدگان از عملکرد شرکت انجام شد و مجدداً با استعلامی که وزارت آموزش‌وپرورش در سال 1395 انجام داد نرخ کارمزد این شرکت برنده، اعلام و قرارداد برای سال سوم بر اساس پیشنهاد وزارتخانه متبوع و به همان روش کارمزدی تمدید شد.

وی ادامه داد: به هر صورت در این روش نگرانی شرکت عمدتاً عدم پرداخت تعهدات ایجاد شده و تامین نشدن منابع مالی از دو سال قبل بود که شرایط قرارداد را بطور جدی تهدید می‌کرد. این مشکل نیز با مدیریت شرکت و تامین بخش قابل توجهی از خسارت بیمه‌شدگان و حتی مراکز تشخیصی درمانی از منابع داخلی شرکت حل شد. با پیگیری شرکت بخشی از مطالبات در پایان سال 1395 به صورت اوراق و نه به صورت منابع پولی پرداخت شد و می‌دانیم که تبدیل این اوراق به پول مشکلات خاص خود را دارد و تاکنون امکان تبدیل اوراق به منابع نقدی میسر نشده است.

مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ در پاسخ به اینکه آتیه‌‍‌سازان حافظ برای ارائه بهتر خدمات به بیمه‌‎شدگان آموزش‌وپرورش چه اقداماتی انجام داد عنوان کرد: مهمترین اقدام، استفاده از برچسب هولوگرام بود که در مدت زمان کوتاهی طراحی و چاپ شد و در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفت ولی در حال حاضر نرم افزار استعلام، قابلیت جایگزینی با هلوگرام را دارد. همچنین امکان صدور معرفی‌نامه در بیمارستان‌ها نیز فراهم شده است. اقدام مهم دیگر افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد بود که امکان استفاده برای بیمه شده را فراهم می‌کرد. در حال حاضر نیز بررسی و پرداخت هزینه در تمام شعب کمتر از دو هفته انجام می‌شود.

ادیانی درباره نـقـاط قـوت و ضـعـف قـرارداد آتـیـه‌سازان حافظ با آموزش‌وپرورش گفت: مهمترین نقطه قوت شرکت آتیه‌سازان حافظ تخصصی بودن آن است که در عرصه بیمه درمان تکمیلی و با کادر تخصصی فعالیت می‌کند. نقطه ضعف این قرارداد نیز تاخیر طولانی مدت در تامین حق بیمه و منابع لازم از سوی بیمه‌گذار است که قطعاً پرداخت به مراکز تشخیصی درمانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بدیهی است اگر منابع به موقع در اختیار مراکز مذکور قرار نگیرد ارائه و تداوم خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان دچار خدشه می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرت سال گذشته یکباره پرداخت هزینه ویزیت به بیمه‌شدگان آموزش‌وپرورش در مراکز درمانی قطع شد گفت: در قراردادهای کارمزدی ریسک خطر را خود بیمه‌گذار قبول می‌کند؛ در ادامه قرارداد با آموزش‌وپرورش به روش کارمزدی متاسفانه شاهد تاثیر استفاده بیش از حد ویزیت در مراکز درمانی بودیم که وزارت آموزش‌و پرورش تصمیم گرفت پرداخت هزینه ویزیت صرفاً به صورت خسارت متفرقه باشد و ما نیز به درخواست طرف بیمه‌گزار قرارداد پزشکان را برای خدمت ویزیت از ابتدای تیر 1395 لغو کردیم.

مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ با بیان اینکه تعامل مدیران این شرکت با مسئولان ذیربط آموزش‌وپرورش بسیار مطلوب بوده و هست و حتی با وجود تاخیر دو ساله در پرداخت‌ منابع مالی توسط آن‌ها، سعی شد کمترین خلل در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان ایجاد نشود عنوان کرد: اگرچه به نظر برخی سعی دارند بر اساس گزارش‌های نادرست، این تعامل را تحت تاثیر قرار دهند. به هرحال وزارت آموزش ‌و پرورش یا هر ارگان دیگری این حق را دارد که برای زیرمجموعه خود به دنبال بهترین خدمات باشد و آتیه‌سازان در طول این سال‌ها علیرغم دریافت نکردن به موقع منابع مالی از آموزش‌وپرورش در همین راستا قدم برداشته است و حتی زمانی که وزارتخانه منابع مالی در اختیار آتیه‌سازان قرار نداده بود این شرکت از منابع داخلی خود اقدام به پرداخت هزینه خسارت متفرقه بیمه‌شدگان آموزش‌وپرورش کرد تا وقفه‌ای در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان ایجاد نشود در حالیکه دو سال بعد آموزش ‌و پرورش طلب آتیه‌سازان‌حافظ را به صورت اوراق پرداخت کرد که درحال حاضر امکان نقد شدن آن وجود ندارد به هرحال جا دارد از مسئولان محترم آموزش و پرورش و بیمه‌شدگان فرهیخته و زحمتکش آن تشکر کنم.

ادیانی درباره اینکه برنامه آتیه سازان برای قرارداد جدید آموزش‌وپرورش چیست؟ گفت: شرکت آتیه‌سازان حافظ نرخ پیشنهادی خود را مبتنی بر حداقل سود مالی و حداکثر استفاده بیمه‌گذار برای قرارداد جدید اعلام کرده است. در ضمن با توجه به اینکه آتیه‌سازان‌حافظ سود خود را در اعتماد بیمه شدگان می‌داند، نهایت تلاش خود را برای ارائه خدمات باکیفیت و رضایتمندی هرچه بیشتر بیمه شدگان می‌کند.

وی افزود: تعهدات شرکت بر اساس درخواست هر بیمه‌گزار از جمله وزارت آموزش‌وپرورش است؛ شرکت در ارائه خدمت گزینه‌های متفاوتی را با سرانه و تعرفه متفاوت ارائه می‌کند اما این بیمه‌گزار است که متناسب با منابع خود بسته خدمتی مورد نظر را دریافت می‌کند. شرکت مشکلی در تمدید قرارداد با آموزش‌وپرروش ندارد؛ با توجه به ساختار ارائه خدمت، این شرکت در دورترین مناطق دسترسی به خدمات آسان را فراهم کرده و نیز رضایتمندی آموزش‌وپرورش از خدمات آتیه‌سازان‌حافظ از سوی وزارتخانه به صورت مکتوب به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شده است.در حال حاضر بر اساس آخرین اطلاعات، آمار عمل به تعهدات در شعب ما بین 95 تا 97 درصد است و پایبندی به تعهدات طبیعتاً رضایتمندی را در بین بیمه‌شدگان ایجاد کرده و اگر نارضایتی هست به علت عدم تأمین منابع کافی در زمان معین است که شرکت نقشی در آن ندارد و مسئولیت آن به عهده خود وزارتخانه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۲۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور

امکان تکمیل و بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان اولین مرحله آزمون آموزگاری از امروز فراهم و متقاضیان در مهلتی ۴ روزه می‌توانند با مراجعه به سامانه my.medu.ir مدارک خود را جهت ارزیابی، بارگذاری کنند.

به گزارش ایسنا، نتایج آزمون آموزگاری هفته گذشته (سوم اردیبهشت) اعلام شد و در حالی که قرار بود امکان بارگذاری مدارک معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت از پنجم اردیبهشت امکان‌پذیر شود اما بدلیل عدم فعال شدن سامانه، این امر با تاخیر و از امروز آغاز شد.

اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته‌ شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳) با مراجعه به درگاه my.medu.ir  بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند. 

پیش از این اعلام شده با پایان فرآیند «ارزیابی تکمیلی»، اواسط خردادماه نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی اضافه خواهند شد.

ارزیابی تکمیلی و گزینش شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

مراحل بررسی مدارک، معاینات پزشکی، سنجش و ارزیابی تکمیلی و گزینش

مرحله اول: داوطلب لازم است در زمان تعیین شده در بخش تذکر مهم، با ورود به سامانه جذب و استخدام (کارا) در کارپوشه تعریف شده برای وی، نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری کلیه اسناد و مدارک لازم اقدام کند. بدیهی است عدم مراجعه و یا عدم تکمیل نمون‌برگ‌ها در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد. بر این اساس داوطلب از فرایند استخدام در آموزش و پرورش حذف خواهد شد.

همچنین با توجه به این‌که مقرر است تکمیل نمون‌برگ اطلاعات فردی داوطلبان جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) انجام گیرد؛ ضروری است پس از انتشار اسامی در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان تعیین شده به سامانه مذکور مراجعه نموده و نسبت به تکمیل دقیق نمون‌برگ اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز شامل عکس پرسنلی، تصویر تمامی صفحات شناسنامه و تصویر کارت ملی، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی، قرآنی و ... تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش، تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک و تصویر سوابق فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی در نهادهای انقلابی و امور عام‌ُالمنفعه مانند بسیج و ... اقدام کنند.

بدیهی است عواقب ناشی از عدم تکمیل و یا ارسال ناقص فرم مزبور و همچنین عدم ارسال مدارک مورد نیاز در زمان مقرر، متوجه داوطلب خواهد بود.

ضروری است از کاربرگ اطلاعات فردی تکمیل شده یک نسخه پرینت تهیه شده و ضمن الصاق یک قطعه عکس پرسنلی به آن، پرینت مزبور در مرحله بررسی اسناد و مدارک تحویل همکاران گزینش‌گر مستقر در محل شود.

مرحله دوم: داوطلب معرفی شده (واجد شرایط) می‌بایست جهت تصدیق و تأیید اسناد و مدارک خوداظهاری زمان ثبت‌نام در آزمون و بررسی سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی که در سامانه جذب و استخدام (کارا) بارگذاری نموده است و همچنین بررسی ویژگی‌های جسمانی و روانی(معاینات پزشکی)، مطابق زمان تعیین شده در سامانه جذب و استخدام (کارا) به مراکز تعیین شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه مراجعه نماید. به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور تسریع در امور فرایند بررسی، در مهلت تعیین شده برای پیگیری امور مربوطه مراجعه نمایند.

مرحله سوم: پس از طی اقدامات مربوطه در مراحل قبل و دریافت معرفی نامه عکس‌دار از کارگروه مرحله دوم، داوطلب می‌بایستی با در درست داشتن پرینت کارنامه اولیه صادره از سازمان سنجش آموزش کشور و کارت ملی، طبق زمان تعیین شده در کارپوشه داوطلب در سامانه جذب و استخدام (کارا)، جهت سنجش و ارزیابی تکمیلی به حوزه ارزیابی تعیین شده مراجعه کند.

تذکر: با توجه به این‌که سنجش و ارزیابی تکمیلی در حوزه‌های ارزیابی به صورت گروهی انجام می‌گیرد، عدم مراجعه داوطلب در روز، ساعت و تاریخ تعیین شده، به منزله انصراف تلقی خواهد شد. ساعت مراجعه در حوزه‌های سنجش و ارزیابی تکمیلی نوبت صبح ۶:۳۰ و در نوبت بعدازظهر ساعت ۱۳:۰۰ است.

مرحله چهارم: داوطلب مکلف است بعد از انجام مرحله اول، برای انجام فرایند گزینش، مطابق زمان تعیین شده توسط هسته گزینش استان از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به محل تعیین شده، مراجعه نماید.

نکته: با توجه به مفاد دفترچه آزمون، عدم مراجعه داوطلب در مهلت مقرر برای فرایند ارزیابی تکمیلی و زمان تعیین شده برای حضور داوطلب برای هر یک از مراحل فوق‌الذکر، به منزله انصراف از استخدام در آموزش و پرورش تلقی خواهد شد.

مدارک امتیازآور


۱۰) عناوین مدارک امتیازآور مربوط به سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی بر اساس اصلاحات دفترچه آزمون به شرح زیر آماده شود:


ـ کسب مقام در مسابقات و رویدادهای معتبر علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری 
ـ مستندسازی تجربیات و سوابق تدریس و فعالیت در مراکز آموزش عالی، گروه‌های جهادی، مدارس، مراکز فرهنگی، تربیتی و تحقیقاتی با ارائه مدارک معتبر از مراجع ذیربط و بیمه
ـ گواهی معتبر مهارت‌ها و رتبه‌های علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری
ـ تقدیرنامه‌های مرتبط در سطح (امتیاز بر اساس سطوح کسب تقدیرنامه)

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور