Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی ریاحی فر در نشستی خبری با بیان اینکه همچنین آموزش و پرورش هم ۱۵۹ میلیارد تومان به ما بدهی دارد افزود: بیمه مکمل آتیه سازان حافظ صددرصد متعلق به سازمان بیمه سلامت است و به موجب مصوبه هیئت وزیران در سال ۸۲ جزو شرکت‌های مادر تخصصی بیمه سلامت شناخته شده است و طبق ماده ۶ بیمه خدمات همگانی گفته شده همه شرکت های بیمه مجازند در امور بیمه درمانی مکمل و مضاعف مشارکت و مداخله کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اخیرا نامه‌ای از طرف سندیکای بیمه شدگان منتشر شده که ظاهرا متن آن پیش تر به صورت محرمانه به وزارت بهداشت رفته بود، مبنی بر این که بعد از ۱۷ سال فعالیت بیمه آتیه سازان حافظ غیرقانونی است ،اما در بررسی ها متوجه شدیم نامه‌ای به این شماره وجود ندارد بلکه یک متن محرمانه را با شماره نامه جعلی منتشر کرده اند.

مدیرعامل شرکت بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت میلیون و ۳۹۱ هزار و ۳۶۰ بیمه شده داریم گفت: اگر بخواهیم اختلالی در این خدمت رسانی ایجاد کنیم به دور از انصاف است چرا که از این تعداد سه میلیون و ۳۰۰هزار نفر بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند، برخی می خواهند ماهیت آتیه سازان را شرکت خصوصی تلقی کنند و بگویند غیرمجاز است تا برخی بیمه‌های تجاری، بار پرتفوی ( تعهدات بیمه ای ) بیش از سه هزار میلیاردی را به دوش بکشند.

وی افزود: سندیکای بیمه شدگان نباید نگران باشد که ما می توانیم یا خیر، ما تمام الزامات بیمه گری را رعایت می کنیم. پشتوانه آتیه سازان حافظ ،دولت است. 

ریاحی فر با اشاره به اینکه صندوق بازنشستگی کشوری برای سه ماه و آموزش و پرورش برای یک ماه قراردادشان را تمدید کرده‌اند گفت: اگر این دو نهاد بخواهند بیمه تکمیلی خود را صندوقی ادامه دهند فقط ما هستیم و با می‌توانند عقد قرارداد داشته باشند، اما اگر بخواهند وارد امر بیمه‌گری شوند باید مناقصه انجام شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش و صندوق بازنشستگی قرارداد صندوقی با ما دارند گفت: تنها شرکتی که می‌تواند این کار را انجام دهد ما هستیم و اگر این دو نهاد بخواهند با بیمه دیگری قرارداد ببندند نمی توانند به صورت صندوقی ادامه دهند. قراردادی که ما با مراکز درمانی می‌بندیم نسبت به سایر بیمه‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر تمام می‌شود زیرا تعداد بیمه شدگانمان بالاست.

ریاحی فر افزود: سازمان حسابرسی و دیوان محاسبات بر کار ما نظارت دارند. حتی بابت مشکلاتی که ممکن است در دوره تحریم بوجود بیاید تمهیداتی اندیشیده ایم تا بیمه شدگان به سختی نیافتند. در خصوص تجهیزات پزشکی هم مشکلاتی ایجاد شده است که درصدد رفع آن هستیم.

مدیرعامل شرکت بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ درباره نارضایتی و تاخیر چندماهه رسیدگی به اسناد پزشکی گفت: دو روش پرداخت داریم. یکی از طریق معرفی نامه است که بیمه شده پولی نمی‌پردازد و با معرفی نامه خدمات می گیرد. نوع دوم خسارات متفرقه است که بیمه شده از جیبش پولی می‌دهد و باید آن را پس بگیرد. عمدتا از بخش اول استفاده می‌کنند و عمدتا در روش دوم هزینه‌های آزمایشگاهی و... است که در قراردادهای مختلف از ۱۰ تا ۱۵ درصد متفاوت است.

وی افزود: در صندوق بازنشستگی کشوری طبق ۷۲ ساعت باید فهرست خسارات پرداخت شود. در تامین اجتماعی هم تا اول شهریور خسارات را پرداخته ایم. اگر تامین اجتماعی پول مرداد و شهریور را بدهد ما به‌ روز می شویم. بیمه آموزش و پرورش هم صندوقی است و خسارات بیماران صعب العلاج و موارد خاص ظرف ۳۰ روز پرداخت شده است.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آتیه سازان بیمه تکمیلی تامین اجتماعی حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۶۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان