Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نقدينه - رئيس کل بيمه مرکزي گفت: شرکت آتيه سازان حافظ در حال بررسي دريافت مجوز از بيمه مرکزي و يا تبديل شدن به کارگزاري شرکت هاي بيمه است.
به گزارش خبرگزاري آريا، «غلامرضا سليماني» امروز (سه شنبه) در نشست خبري روز بيمه در پاسخ به ايرنا درباره آخرين وضعيت آتيه سازان حافظ، اظهار داشت: آتيه سازان حافظ از بيمه مرکزي مجوز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ما به اين شرکت اعلام کرده ايم که مجوز نداريد؛ يا بايد کار بيمه اي انجام ندهيد و يا براي انجام فعاليت بيمه اي بايد از بيمه مرکزي مجوز بگيريد.
رئيس کل بيمه مرکزي تاکيد کرد: شرکت هايي که از بيمه مرکزي مجوز دارند، بايد نسبت به واگذاري بيمه اتکايي به ديگر شرکت هاي بيمه اقدام کنند تا ريسک هاي آن کاهش يابد.
رئيس کل بيمه مرکزي درباره آخرين وضعيت توانگري شرکت هاي بيمه نيز گفت: هشت شرکت بيمه در سطح دوم توانگري قرار دارند و بيش از سه سال است که در اين سطح قرار گرفته اند؛ به اين شرکت ها اعلام شده است که سريعتر مشکلات خود را حل کرده و سطح توانگري خود را ارتقا دهند وگرنه موضوع به شوراي عالي بيمه ارجاع مي شود.
** اصلاح برخي تعهدات زيان ده، راهي براي بهبود وضعيت بيمه ايران
سليماني در پاسخ به پرسشي درباره وضعيت بيمه ايران به عنوان تنها شرکت بيمه دولتي، اظهار داشت: اين شرکت حدود 30 درصد از بازار بيمه کشور را در اختيار دارد؛ يکي از دلايل وضعيت شرکت بيمه ايران، فشاري است که بيمه مرکزي براي شفاف سازي وارد کرده است.
وي افزود: بايد اين شفاف سازي را به فال نيک بگيريم که به جاي کتمان اطلاعات، فضا را براي يافتن راه حل هاي مناسب باز کرده ايم.
رئيس کل بيمه مرکزي اصلاح برخي تعهدات زيان ده را يکي از راه هاي بهبود وضعيت شرکت بيمه ايران برشمرد و گفت: روش هاي ديگري هم بررسي شده است تا حتي بتواند بيمه هاي تخصصي ايجاد کند.
رئيس کل بيمه مرکزي افزود: اگر در مورد روش هاي بهبود وضعيت بيمه ايران با وزارت اقتصاد به نتيجه برسيم، اجرايي مي کنيم.
سليماني يادآور شد: اکنون در حوزه اتکايي، بيمه ايران پيشرو است و بايد به اين شرکت کمک کرد که پرتفوي خود را سودده کند.
** پوشش ريسک هاي بزرگ با انتشار اوراق ريسک بيمه اي
رييس کل بيمه مرکزي درباره بيمه اتکايي در شرايط تحريم نيز گفت: اکنون شرکت هاي بيمه، کل ريسک هاي کشور را پوشش داده اند و دولت نيز به کمک صنعت بيمه آمده اما قصد داريم از ظرفيت بازار سرمايه هم براي توزيع ريسک استفاده کنيم.
سليماني تاکيد کرد: با انتشار اوراق ريسک بيمه اي و فروش آن در بورس مردم و شرکت هاي بيمه اي منتفع مي شوند و در شرايط تحريم نيز بهتر مي توان ريسک هاي بزرگ را پوشش داد.
وي در ادامه درباره جوانگرايي در صنعت بيمه گفت: در بيمه مرکزي تلاش شده است که جوانان بيشتر به کار گرفته شوند و از اين رو کميته هايي به عنوان هسته هاي انديشمندان و اتاق فکر به کار گرفته شده اند.
رئيس کل بيمه مرکزي افزود: يکي از معضلات شرکت هاي بيمه اي اين است که تغييرات مديريتي زياد دارند؛ اين امر سبب بي ثباتي در شرکت ها مي شود و از اين رو پيشنهاد شده تا تغييرات با هماهنگي بيمه مرکزي باشد.
وي در عين حال با يادآوري اينکه سهامداران، مجموعه مديريتي شرکت ها را تعيين مي کنند، افزود: در حال تهيه بانک اطلاعاتي از مديران صنعت بيمه هستيم که براي انتخاب مديران، سهامداران فقط دنبال برخي افراد نباشند.
** تدوين آئين نامه اي براي بيمه استارتاپ ها
رييس کل بيمه مرکزي درباره فعاليت استارتاپ ها (کسب و کارهاي نوپا) در صنعت بيمه گفت: استارتاپ ها واقعيت دنياي امروز است و بايد آنرا بپذيريم؛ صنعت بيمه بايد زودتر از اينها از اين کسب و کارها استقبال مي کرد.
وي افزود: براي اينکه استارتاپ ها زير چتر بيمه مرکزي قرار گيرند، آيين نامه ها و مقرراتي در دست تهيه است تا پس از بررسي در شوراي عالي بيمه به تصويب برسد.
رئيس کل بيمه مرکزي درباره کاهش سهم اين نهاد از بيمه اتکايي زندگي اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم توسعه در حال کاهش سهم بيمه مرکزي هستيم و اکنون 13 درصد در بخش زندگي و 23 درصد در بخش غيرزندگي است.
وي درباره افزايش ضريب نفوذ بيمه نيز گفت: اينکه بخواهيم طبق برنامه ششم توسعه اين ضريب از 2.3 درصد فعلي به هفت درصد برسد کمي بلند پروازانه است اما مي توان با توسعه بيمه هاي زندگي و تنوع محصولات آن را محقق کرد.
** جلوگيري از نرخ شکني در بيمه درمان تکميلي
وي يکي از اقدام هاي مناسب در صنعت بيمه را کنار گذاشتن نظام تعرفه اي ذکر کرد و گفت: بازگشت به نظام تعرفه اي فقط به سود شرکت هاي بيمه است و موجب مي شود بيمه گذاران زيان ببينند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه شرکت هاي بيمه نمي توانند بيش از 2.5 درصد در بيمه شخص ثالث تخفيف دهند، ادامه داد: در بخش بيمه درمان تکميلي به عنوان ديگر رشته زيان ده در صنعت بيمه هم اين موضوع در دست بررسي است تا حداقل ها مورد توجه قرار گرفته و تخفيف ها در حد قابل قبولي باشد تا ديگر نرخ شکني رخ ندهد.
رئيس کل بيمه مرکزي تاکيد کرد: شرکت هاي متخلف در اين بخش را معرفي خواهيم کرد.
** 13 شرکت بيمه اي با ايران همکاري مي کنند
سليماني يادآور شد: شرکت هاي بيمه جهان از همان مرحله نخست اعمال تحريم هاي آمريکا، همکاري خود با ايران را قطع کردند اما از همان زمان شرکت هاي بيمه اي ديگر به ميدان آمدند.
وي افزود: شرکت هاي بزرگ بيمه اي جهان که يا سهامداران آمريکايي دارند و يا در بازار آمريکا فعال هستند، ايران را ترک کردند اما اکنون 13 شرکت با ايران کار مي کنند که ارتباطي با آمريکا ندارند.
اين مقام مسئول افزود: از آنجا که قرار است بيمه هاي اتکايي به اين شرکت ها واگذار شود، به طور قطع صلاحيت آنها را بررسي خواهيم کرد.
** تلاش مي شود شرکت هاي بيمه درگير بنگاه داري نشوند
رئيس کل بيمه مرکزي درباره اثر تورم بر صنعت بيمه و سرمايه گذاري ها در اين بخش گفت: يکي از موارد مورد توجه در اصلاح آيين نامه سرمايه گذاري صنعت بيمه، اين است که سرمايه گذاري ها بايد به گونه اي باشد که علاوه بر حفظ ارزش دارايي ها، شرکت هاي بيمه اي درگير بنگاه داري نشوند.
وي درباره تعيين تکليف مديريت شرکت هاي بيمه گفت: بر اساس قانون، سهامداران در يک دوره 2 ماهه بايد مديرعامل را به بيمه مرکزي معرفي و بيمه مرکزي صلاحيت وي را مورد بررسي قرار دهد.
سليماني اظهار داشت: اگر صلاحيت فرد تاييد نشود، به سهامدار اعلام مي شود که فردي ديگر را معرفي کند.
وي اظهار داشت: اگر در موعد مقرر مديرعامل معرفي نشود، بيمه مرکزي 2 ابزار در اختيار دارد؛ يکي اينکه به شرکت نمره منفي مي دهد و ممکن است به سلب صلاحيت هيات مديره منجر شود. ابزار دوم اين است که بخشي از رشته هاي بيمه اي يا کل فعاليت آن شرکت را تعليق کند.
رئيس کل بيمه مرکزي اضافه کرد: هيات مديره سه شرکت از جمله «بيمه سرمد» از بيمه مرکزي نمره منفي گرفته اند و در تلاشند که به سرعت مديرعامل خود را معرفي کنند.
وي درباره معافيت بيمه از ماليات بر ارزش افزوده نيز گفت: دولت موافق حذف اين بخش است و اميدواريم در زمان بررسي لايحه ماليات بر ارزش افزوده در مجلس، اين موضوع تصويب شود.
سليماني اعلام کرد: موضوع حذف ماليات بر ارزش افزوده از بيمه، از رديف درآمدهاي دولت در لايحه بودجه 98 حذف شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد

به گزارش خبرآنلاین موسویان نوشت:

بعد از ۲ماه تبلیغات وسیع شبکه های فاکس نیوز، ایران-اینترنشنال،صدای آمریکا و…برای شرکت در تظاهرات «فراخوان بزرگ اخراج موسویان از دانشگاه پرینستون»، امروز فقط۳۰-۴۰ نفر در این تجمع شرکت کردند!!!

۲ میلیون ایرانی در امریکا ضد جنگ طلبان هستند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900006

دیگر خبرها

  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد
  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز