Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر محسن مصلحی، مشاور مدیر عامل در امور شعبه اصفهان با گرامیداشت سالروز تأسیس شرکت آتیه سازان حافظ گفت: شرکت آتیه‌سازان‌حافظ وابسته به سازمان بیمه سلامت ایران به‌منظور اجرای فصول ۵ و ۲۵ و نیز ماده ۳۷ قانون برنامه چهارم توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور، بر اساس قانون بیمه همگانی خدمات درمانی و ساختار نظام رفاه و تأمیـن اجتماعی، در سال ۱۳۸۰ تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به گذشت ۱۸ سال از آغاز فعالیت شرکت آتیه سازان حافظ، افزود: این شرکت با هدف ارتقای سطح سلامت از طریـق گسترش خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی بیمه گزاران، شکل گرفت و هم اکنون به عنوان کارگزار تخصصى بیمه هاى تکمیلى سازمان بیمه سلامت کشور، به ارائه خدمات مطلوب می‌پردازد.
دکتر مصلحی؛ شرکت آتیه سازان حافظ را نهادی اثرگذار در مسیر کمک به ارتقاى استاندارد بیمه‌های سلامت برشمرد و تصریح کرد: توانمندسازی و بهبود مهارت‌ها و انگیزش سرمایه انسانی شرکت، تنوع و توسعه در خدمات به منظور تأمین منابع پایدار، خرید راهبردی خدمات سلامت، پیاده سازی نظام ارزیابی و نظارت مستمر بر عملکرد از مهمترین اهداف تأسیس این شرکت بوده و هم اکنون تخصصی‌ترین شرکت در ارائـه خدمات بیمه درمانی مکمل به شمار می‌رود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر در استان اصفهان ۱۵ نمایندگی ویژه و عادی، ۱۷ دفتر پیشخوان دولت، ۲۲ کانون بازنشستگی، ۴۰ کانون تأمین و ۱۶ کانون کشوری به صورت فعال به ارائه خدمت مشغول هستند.
دکتر محسن مصلحی در پایان با ارج نهادن تلاش صادقانه مدیران و کارکنان شرکت آتیه سازان حافظ خاطرنشان ساخت: این شرکت توانسته ضمن ایجاد رقابت سالم وتحول در صنعت بیمه با پوشش حدود ۷ میلیون نفـر بیمـه شده، پایه گذار فصل نوینی در معرفی و ارائه بسته‌های خدمتـی جدید در حوزه بیمه درمان مکمل باشد.
انتهای پیام/ی  
شرکت آتیه سازان حافظ و ارتقاى استاندارد بیمه‌های سلامت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان