Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بیمه امروزه نقش اساسی و اثرگذار در تسهیل و رونق فعالیت های مختلف در جامعه داشته و یکی از بخش های پیشرو و مهم بوده و وجود بیمه پشتوانه ای برای مردم در جامعه است.

ارتقای جایگاه صنعت بیمه در جامعه امری ضروری است و با این رویکرد از یک سو می توان بعد حمایتی آن را  بهبود بخشید و از دیگر سو منابع بیشتری را برای خدمات رسانی در این بخش ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه آتیه سازان حافظ یکی از انواع مختلف بینه در ایران است که با عمر 18 ساله خود، می توان آن را در زمره بیمه های نوپا دانست که در حال نوپایی، با ارائه خدمات مختلف به گروه هدف، بدرستی در بین بیمه های مختلف جا باز کرده است.

بیمه آتیه سازان حافظ وابسته به بیمه سلامت است که در 23 خردادماه 1380 تاسیس شد و اکنون 18سال از تاسیس آن می گذرد.

در این راستا گفتگویی با احمد بیژنی مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران انجام داده ایم تا با بخش های مختلف بیمه ای و خدمات ارائه شده آشنا شویم.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران، هدف اساسی از تشکیل این بیمه، ارتقاء سطح سلامت جامعه با حضور در خدمات بیمه های تکمیلی دانست.

بیژنی گفت: براساس ماده 37 برنامه چهارم توسعه سیاسی - اجتماعی هیات وزیران و تایید بیمه سلامت، بیمه آتیه سازان حافظ تشکیل شد و  از زمان تاسیس تاکنون خدمات خوبی به بیمه شدگان ارائه شد.

وی افزود: با توجه به فعالیت این بیمه و برون سپاری، امروز بیش از 7 میلیون و 300هزار بیمه شده در سطح کشور تحت پوشش بیمه آتیه سازان حافظ هستند.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران خاطر نشان کرد: در استان مازندران سهم استان از بیمه شدگان آتیه سازان حافظ، 400 هزار نفر است که در قالب قراردادهای بزرگ استانی و کشوری منعقد شده است.

بیژنی یادآور شد: وظیفه داریم بستری فراهم شود تا رضایت نسبی بیمه شدگان فراهم شود که یکی از اولویت های مهم استان مازندران، آن است تا مسیر رسیدن بیمه شدگان به شعب و نمایندگی ها تسهیل شود.

این مسوول با اشاره به فعالیت نمایندگی ها و مراکز تحت پوشش بیان داشت: در سطح استان مازندران دو شعبه در ساری در مرکز و نوشهر در غرب مازندران فعال است و 24 نماینده در استان فعال است و از رامسر تا گلوگاه هیچ  شهرستانی نداریم که بیمه شده برای دسترسی به نمایندگی مشکل داشته باشد.

وی گفت: بسترهای طرح بیمه انفرادی در آتیه سازان حافظ فراهم شده است و این طرح می تواند طرح جدید سلامت محور به مردم ارائه شود.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران در ادامه سخنان خود افزود: بیمه شدگان ما از اقشار مختلف بازنشستگان، صندوق بازنشستگی، جهاددانشگاهی، فرهنگیان، رانندگان در قالب شرکت های حمل و نقل و انروز ما بعنوان تخصصی تربن شرکت بیمه ای در سطح کشور مطرح است و ارائه خدمت می کند.

بیژنی گفت: بیمه آتیه سازان حافظ، تخصصی تربن شرکت بیمه ای در سطح کشور در بخش بیمه های تکمیلی است .

وی ادامه داد: از نیروهای متخصص و کارآمد در بیمه آتیه سازان حافظ  بهره مند هستیم که با اموزش های لازم به توانمندی رسیدند.

این مسئول با اعلام اینکه قابلیت ارائه بیمه های متنوع را به بیمه شدگان داریم؛ خاطر نشان کرد: از شبکه های مختلف و نمایندگان و بیمه شدگان قدردانی می شود و تعامل مناسب وحود دارد و حاصل تعامل، رضایتمندی بیمه شدگان است.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران اظهار داشت: مراکز درمانی دولتی و خصوصی مختلفی در استان مازندران ببا بیمه آتیه سازان حافظ طرف قرارداد هستند و 320 مرکز درمانی مازندران طرف قرارداد ما هستند و تعامل خوب وجود دارد و تمام بیمارستانهای خصوصی مازندران طرف قرارداد با این بیمه هستند.

بیژنی افزود: خدمت رسانی به بیمه شدگان اکنون از کیفیت بهتری برخورداریم و کمبودی وجود ندارد و همراهی مراکز درمانی وجود دارد.

وی در خصوص موانع موجود در استان گفت: یکی از دغدغه های ما این است که محتوای قراردادها را بدرستی مطالعه و با افزایش اطلاعات، نسبت به حد و حدود بیمه ای خود آگاهی داشته باشند.

بیژنی ادامه داد: سامانه آتیه سازان اطلاع رسانی مناسب را در مورد قراردادها و نمایندگی ها دارد و تاکید مدیر عامل هم بر همکاری بیشتر است تا بیمه شدگان با بسترهای شرکت و خدمات مختلف آشنا شوند.

این مسوول بیان داشت: یکی از اولویت های اساسی، افزایش رضایت مندی بیمه شدگان با اصلاح قراردادها و شبکه های خدمات رسانی و توسعه خدمات در مراکز درمانی است.

بیژنی، از اولویت های مهم دیگر را توسعه بازاریابی دانست تا بستر خدمت رسانی را برای ادارات و شرکتهای مختلف فراهم و خدمات بیشتری به مردم ارائه شود.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران گفت: بحث جدی اجرایی کردن بیمه انفرادی است که در حال مطالعه و بررسی و بسترسازی بودیم و زمینه اجرایی آن اکنون فراهم شد و از تیرماه طرح بیمه انفرادی اطلاع رسانی و قدمی برای بیمه شدگان برداریم.

وی افزود: از اولویت های دیگر توجه به بیماران خاص است که در استان مازندران تعداد بیماران خاص از استانهای پرجمعیت در این بیماری است و تلاش داریم تا بستر خدمات رسانی فراهم و باجه ویژه ای برای بیماران خاص قرارداده شد تا برای خدمت گرفتن سختی و مرارت نداشته باشد که رضایتمندی وجود دارد و تلاش داریم تا گسترش یابد.

بیژنی بیان داشت: معتقدیم بیماران خاص بدون نوبت و در اسرع وقت باید خدمات دهی شوند و این از تاکیدات مهم ماست و همچنین با همه مراکز خاص استان همچون بیمارستانها و داروخانه های بزرگ و خاص قرارداد داریم تا فرآیند خدمت رسانی به این افراد تسهیل شود.

وی گفت: هیچ مرکز درمانی نظیر بیمارستان و داروخانه در استان نداریم که بتواند به بیماران خاص خدمات بدهد و طرف قراداد با ما نباشد و اگر مرکز خاصی در این بخش اقدام کند؛ ما استقبال می کنیم.

مدیر عامل بیمه آتیه سازان حافظ مازندران افزود: بیمه شدگان در هر استانی اگر بخواهند مراکز خاصی را برای دریافت خدمت انتخاب کنند؛  می توانند با مراجعه به سایت آتیه سازان نوع خدمت خود را انتخاب و آدرس شعب و مراکز درمانی و قرارداد ها در سایت موجود است.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برنامه چهارم توسعه بیمارستان جامعه حمل و نقل دولتی و خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • پورعلی‌گنجی رفتنی شد!