Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه سازمان بیمه سلامت، طاهر موهبتی در سی و هشتمین گردهمایی روسای کانون های بازنشستگان استان تهران بیان کرد: تا پایان سال طرح تجمیع آزمایشی بیمه تکمیلی آتیه سازان و بیمه پایه آغاز و اجرا خواهد شد و امیدواریم این اقدام نظر بازنشستگان را تامین کند. ٨ میلیون نفر از بیمه شدگان بازنشستگان در آتیه سازان حضور دارند و باید به بازنشستگان تکریم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک سوم هزینه‌های بازنشستگان مربوط به درمان است و بخشی از آن عمومی محسوب می‌شود که باید در این زمینه باید اطلاع رسانی شود. برخی از داروهای تجویزی خارج از فهرست دارویی کشور است و نباید این داروها تجویز شود.

موهبتی گفت: وقتی در بخشی از خدمات بستری یا مراکز درمانی و تشخیصی، تقاضای القایی وجود دارد ارائه دهنده خدمت  می باید شرایط را درک و مدیریت نماید و براساس  راهنماهای بالینی اقدامات مورد نیاز را انجام دهد.

رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: در انگلستان و بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی که سرانه سلامت و سرانه تولید ناخالص ملی آنها بیشتر از ایران است، لیست انتظار برای دریافت برخی جراحی ها وجود دارد، اما این مورد در کشور ما وجود ندارد. باید در رفتارهای خود در نظام سلامت تغییر ایجاد کنیم. زیرا اگر به غربالگری و تغییر سبک زندگی توجه نکنیم و فقط در چاه درمان پول بریزیم، بدهی های چند هزار میلیاردی روز به روز بیشتر می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: برای بازنشستگان آموزش مناسب نداریم. برخی دچار افسردگی شده و برخی دچار بیماری هایی می شوند. بازنشستگان عائله های بیشتری دارند و تازه در سنی قرار دارند که می توانند برای تولید کشور موثر باشند. در تحقیقی از بازنشستگان درباره معنای بازنشستگی سوال کرده بودند حال آن که بسیاری از آنها نظر مناسب و تعابیر خوبی درباره آن نداشتند. از طرفی در تعالیم دینی ما، احترام به بازنشسته وجود دارد. کانون های بازنشستگی می توانند برنامه هایی برای بازنشستگان داشته باشند تا زندگی آنها راحت تر شود.

موهبتی بیان کرد: منابع ما تامین کننده نیاز ما نیست. در سال ٩٧ تلاش زیادی کردیم که از هدر رفت منابع جلوگیری کنیم و تا حدود زیادی موفق شدیم، اما هنوز هم جای کار داریم.

به گزارش ایرنا، وی سال گذشته نیز درباره ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان گفته بود: باید محیط برای ارائه خدمت به بازنشستگان مناسب سازی شود و خدمات مطلوب به آنها ارائه شود. مجموعه افرادی که به بازنشستگان خدمت می‌کنند، علاوه بر تکریم آنها باید به سمت تسهیل خدمات پیش بروند که یکی از این موارد الکترونیکی کردن خدمات است تا بازنشستگان به راحتی خدمات را دریافت کنند و دچار مشکل نشوند.

برچسب‌ها بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سازمان بیمه سلامت ایران  طاهر موهبتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سازمان بیمه سلامت ایران طاهر موهبتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیمه درمان بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سازمان بیمه سلامت ایران طاهر موهبتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیمه درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند