Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@13:49:04 GMT

ارایه خدمات ویژه به بازنشستگان کشوری/تفاوت قراردادها

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۹۲۳۸

ارایه خدمات ویژه به بازنشستگان کشوری/تفاوت قراردادها

افشین مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حدود ۸ میلیون نفر تحت پوشش بیمه  تکمیلی آتیه‌سازان حافظ قرار دارند، گفت: از این تعداد، ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار نفر بازنشستگان تأمین اجتماعی، حدود ۲ میلیون نفر بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شاغلین وزارت آموزش و پرورش و یک میلیون نفر در حوزه حمل و نقل جاده‌ای تحت پوشش بیمه آتیه‌سازان حافظ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شرکت بیمه تکمیلی آتیه سازان بزرگترین و مهمترین شرکت بیمه‌ای در کشور محسوب می‌شود، گفت: بخش زیادی از افراد بیمه شده در این شرکت، بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی هستند.

وی افزود: در بخش درمانی ، فرد نیاز به ویزیت، مشاوره، آزمایش، رادیولوژی، بستری و... دارد؛ اگر شخص بازنشسته را با سایر افراد جامعه مقایسه کنیم هزینه‌های درمانی وی بالاست و متأسفانه حقوق دریافتی این افراد از سایر اقشار جامعه پایین‌تر است.

مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ با اشاره به نحوه قرارداد آتیه‌سازان حافظ با بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری گفت: قرارداد بیمه تکمیلی در بازنشستگان تأمین اجتماعی به صورت سرانه‌ای است به این صورت که آنها کانونی دارند که بسته‌های پیشنهادی ارائه شده از سوی بیمه تکمیلی را بررسی و در نهایت در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کنند و آتیه‌سازان حافظ نیز موظف است براساس این بسته خدمات موردنظر را به بازنشستگان تأمین اجتماعی ارائه کند.

وی ادامه داد : در مورد بازنشستگان صندوق بازنشستگان کشوری در چند سال اخیر قرارداد آنها تغییر پیدا کرده است، قرارداد به صورت صندوقی شده است به این معنی که صندوق بازنشستگی کشوری تشخیص می‌دهد که به کدام بیمار چه خدماتی و تا چه میزانی پرداخت شود و شرکت بر اساس سقف و مقررات تنظیمی صندوق به ارائه خدمت اقدام می نماید.

مقصودی افزود:هم اکنون در تمام شعب بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  نماینده‌ای از سوی صندوق بازنشستگی مستقر شده است که سندهای بیماران توسط ناظرین صندوق بازنشستگی در شعب آتیه‌سازان حافظ بررسی و تأیید می شود. در این شیوه آتیه سازان حافظ پول بیمارستان ها را پس ازدریافت از صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت می کند.

مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ با اشاره به مساعدت اخیر دولت به صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اخیراً از سوی دولت مبلغ حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای امر درمان بازنشستگان اختصاص داده شده است که در این زمینه پیشنهاد داده‌ایم این هزینه‌ها به سمت استفاده حداکثری بازنشستگان در حوزه درمان سوق پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه جبران هزینه‌ درمان تمامی بیماری ها برای بازنشستگان مهم و ضروری است افزود: با توجه به محدودیت هایی که در منابع وجود دارد پرداخت هزینه بیماران خاص، بیماران سرطانی، قلبی، تنفسی و...بسیار بالاست همچنین با توجه به سن بازنشستگان عمدتا این افراد درگیر بیماریهای عضلانی، اسکلتی و نیاز به ارتز و پروتز و ... خواهند داشت که تمامی این موارد  ازاولویت بالاتری برخوردار است چرا که هزینه های کمر شکن ، منجر به اختلال جدی در معیشت و اقتصاد خانوارها می شود  که امیدواریم با این مساعدت دولت نیازهای به حق بازنشستگان بیش از پیش تأمین شود.

مقصودی ضمن ابراز مسرت از تامین بودجه جدید جهت برطرف کردن نیازهای بازنشستگان در زمینه خدمات درمانی اعلام کرد: قطعا صندوق بازنشستگی از فرصت ایجاد شده در جهت برداشتن گامهای موثری جهت پوشش حداکثری خدمات بازنشستگان استفاده خواهد کرد.

وی افزود در این رابطه ضمن افزایش سقف خدمات بستری در بیمارستانهای دولتی و پوشش بهتر در بخشهای خصوصی سایر خدمات پاراکلینیک ؛ نظیر آزمایش ، خدمات تصویربرداری و... به سقفهای مناسب تری افزایش پوشش پیدا خواهند کرد. همچنین نیازهای ضروری بیمه شدگان از جمله ویزیت ، دارو ، عصا ، سمعک می تواند باتوجه به مساعدت اخیر دولت در حد منابع تامین شده پوشش مناسبی پیدا کند.

مدیرعامل بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ در پاسخ به این پرسش که تفاوت قرارداد صندوقی و قرارداد سرانه ای چیست؟گفت: یکی از انواع قرارداد در بیمه تکمیلی که در بیمه گزاران بزرگ منعقد می شود قراردادهای صندوقی است که در این نوع قرارداد ها بیمه گزار علاوه بر تأمین هزینه بیمه شدگان کارمزد پرداخت میکند و بیشترین استفاده را می تواند از منابعی را که در اختیار دارد در قرارداد های صندوقی اجرایی کند.به عنوان مثال در قرادادهای صندوقی برخی از هزینه هایی که مترتب قراردادهای سرانه ای است شامل حال این نوع قراردادها نمی شود و ما به ازای این هزینه ها در قراردادهای صندوقی خریدهای مناسبتری از نظر سقف و کیفیت خدمات ارائه می دهیم.

به گفته وی ، ایراد قرارداد های صندوقی این است که ریسک قرارداد متوجه بیمه گزار هست اما در قرارداد های سرانه ای ریسک متوجه بیمه گر خواهد بود به عبارت دیگر قرارداد سرانه ای گرانتر ولی ریسک متوجه شرکت بیمه گر می باشد و در قرارداد صندوقی بیشترین منابع را ایجاد می کند ولی  ریسک متوجه بیمه گزار است.

کد خبر 4938925

منبع: مهر

کلیدواژه: آتیه سازان حافظ بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شهرداری تهران وضعیت هوای تهران نیروی انتظامی کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان تامین اجتماعی احتکار مترو شیوع کرونا روز قدس صندوق بازنشستگی کشوری تکمیلی آتیه سازان آتیه سازان حافظ تأمین اجتماعی بیمه تکمیلی قرارداد ها سرانه ای هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان صبح یکشنبه در دیدار با رئیس هیئت عامل صندوق حوادث طبیعی ساختمان گفت: از توجه ویژه مسئولان صندوق حوادث طبیعی ساختمان به استان خراسان جنوبی و پرداخت خسارت‌ها به آسیب دیدگان در زلزله نهبندان، طبس و بشرویه تقدیر می‌کنیم.


وی با اشاره به سیل اخیر در استان و به خصوص شهرستان زیرکوه اظهار کرد: برای کمک به خانواده‌های سیل زده این شهرستان صندوق حمایت‌های لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: از سوی مدیرعامل این صندوق قول پرداخت خسارت به خانواده‌های آسیب دیده از سیل در کوتاه‌ترین زمان ممکن داده شد.
وی گفت: حداکثر سقف تعهدات صندوق حوادث طبیعی ساختمان در سال جاری به ۹۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گفته وی سال گذشته این مبلغ ۳۰ میلیون تومان بوده است.

ذاکریان با اشاره به اینکه مبنای پرداخت خسارت اشتراک قانونی برق واحدهای مسکونی خواهد بود، بیان داشت: درصدی از حق بیمه پایه از طریق درج در حوزه برق بوده که از مالکان واحدهای مسکونی دریافت و به خزانه داری کل واریز می‌شود و الباقی حق بیمه از سوی دولت هر ساله بر اساس ماده ۱۰ قانون تنظیم و به حساب صندوق پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان یکی از ثمرات دولت سیزدهم است که در راستای رفاه و آرامش خاطر مردم در هنگام وقوع حوادث هشت گانه طبیعی شامل زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، رانش زمین و سونامی پرداخت خسارت برای کلیه ساختمان‌های مسکونی دارای انشعابات قانونی برق را پوشش می‌دهد.

به گفته وی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی نماینده این صندوق در استان می‌باشد.

مهدی اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان بیان کرد: در صورت ارسال اطلاعات واحدهای خسارت دیده توسط استانداری در اسرع وقت، قول پرداخت خسارت به صاحبان واحدهای خسارت دیده، در کمترین زمان ممکنه داده می‌شود.

کد خبر 6090523

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟